Media

De Stadsnomaden komen geregeld in de media, hieronder een paar filmpjes om een impressie te krijgen van wie de Stadsnomaden zijn.

Afgelopen zomer hadden wij TV Gelderland op bezoek met I love de Achterhoek! “Aan de oevers van de Waal, vlakbij Nijmegen, vind je de stadsnomaden. Tien mensen wonen daar in hun eigen ‘dorpje’. Maar niet voor lang meer, want over een tijdje verhuizen ze.”

Altijd al willen weten hoe anderen mensen leven? De stadsnomaden nemen Campun in Beeld mee voor een kijkje in hun leven. Wat zijn stadsnomaden en waar wonen zij? Hoe kun je duurzamer omgaan met je leven? Je ziet het allemaal in deze video!

Uit de oude doos

Ruim twee jaar maakten de Nijmeegse stadsnomaden dankbaar gebruik van een braakliggend terrein op de campus. De Radboud Universiteit is blij met het vertrek: ze kunnen de ruimte goed gebruiken voor extra parkeerplekken.

Op 10-09-2015 zijn er opnames gemaakt voor Omroep Gelderlands programma ‘Het Groene Oosten’. Dit was 1 maand na de start van de Stadsnomaden, dus ondertussen is het filmpje verouderd in vergelijking met de huidige situatie, maar nog steeds leuk! 🙂 

 

Dit is een kleine impressie van wat wij in 2015 en 2016 hebben georganiseerd, aan media aandacht hebben verworven en aan onderzoeken hebben (mee)gedaan.